Dakgoten

Dakgoten

Bij dakwerken komt het op details aan. De dakgoten zijn zo - een niet onbelangrijk - detail. Ook hier onderscheiden we verschillende soorten dakgoten:

Dakgoten of bakgoten

Voor het bekleden van uw dak- en/of bakgoten naar wens werken we bij DGD Dakconstructie met de beste materialen. We werken deze af in zink of koper. We hebben ook zink in antraciet kleur, ook zwarte dakgoten genoemd. We kiezen voor het materiaal dat bij de uitstraling van uw woning past. We hebben alvast een ruime keuze aan materiaal en bekleden en plaatsen uw dakgoten met de grootste zorg.

Hanggoten

Voor hanggoten werken we met zink of koper. We bevestigen onze hanggoten met zichtbare haken. Er is de keuze uit verschillende modellen en we helpen u graag bij die keuze. Enkel de beste materialen zijn goed genoeg, zodat we u een perfecte afwerking kunnen garanderen.

Kielgoten

Deze worden afgewerkt in zink of koper.

Wij zorgen er steeds voor dat uw dak voldoende afwatert. Dit is zeer belangrijk om overtollig regenwater op een correcte manier af te voeren. De afgelopen jaren zijn er heel wat mogelijkheden qua dakgoten bijgekomen. Wij kennen deze en zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw dakgoten.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons voor meer informatie over onze dakgoten en de plaatsing ervan.