Dakpannen

Dakpannen

Er zijn heel wat vormen en materialen in dakpannen. Bij DGD Dakconstructie bieden we u een ruim aanbod aan dakpannen, zodat we ongetwijfeld de perfecte dakpan voor uw woning kunnen aanbieden. We zetten even kort de meest voorkomende dakpannen die wij doen voor u op een rijtje:

  • Betonnen dakpannen of sneldekpannen: Deze zijn gemaakt van een mengsel van zand, cement en eventuele toeslagstoffen. Deze dakpannen zijn een stuk voordeliger dan keramische dakpannen en zijn dan ook heel populair. Als uw wil voorzien we uw dakpannen ook van een speciale coating zodat vuil zich minder hecht aan het dak. Deze laag zorgt er ook voor dat uw dakpannen extra lang meegaan.
  • Keramische dakpannen of pottelberg pannen: Deze worden gemaakt van gebakken klei. Ze zijn kleurvast en duurzaam. Ze worden afgewerkt met een glazuurlaag en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze kunnen trouwens ook van een kleur worden voorzien, waardoor u uw dak een bijzondere uitstraling kunt geven. Deze dakpannen gaan 50 jaar en langer mee.

Welke pan u kiest hangt van uw smaak en uw budget af. Uiteraard adviseren we u graag bij de keuze van uw dakpannen en zorgen we voor perfect geplaatste dakpannen. We informeren u graag over de voor- en nadelen van elke dakpan.

Zowel voor het onderhoud van uw dakpannen als herstellingen helpen we u met plezier verder. Ook voor uw nieuwbouw helpen we u bij de keuze van uw dakpannen. Betrek ons vroeg genoeg in het proces, zodat we u kunnen adviseren bij het kiezen van de juiste dakpan.

De keuze van de vorm van uw dakpan hangt af van de hellingsgraad van uw dak. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vraag nu offerte aan