Gevelbekleding

Elke gevel wordt in meer of mindere mate blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Weersinvloeden zoals regen, sneeuw en zelfs zonlicht hebben een impact op uw gevel. Deze invloeden kunnen ertoe bijdragen dat een gevelrenovatie noodzakelijk is.

Uiteraard draagt de gevelbekleding ook bij aan de uitstraling van uw woning. Met de juiste gevelbekleding bezorgen we uw woning een stijlvolle uitstraling. Maar natuurlijk is het materiaal even belangrijk als de woning. Wij zorgen voor een gevelbekleding die uitstekend isoleert. Reken maar dat u stevig kunt besparen op uw energiefactuur.

Gevelbekleding

    Wij zetten even de belangrijkste gevelbekledingen voor u op een rijtje:
  • Houten gevelbekleding: deze natuurlijke gevelbekleding geeft uw woning een bijzondere uitstraling en heeft een lange levensduur. Wij zorgen alvast voor een correcte plaatsing.
  • Hardhouten gevelbekleding: nog een veel voorkomende gevelbekleding is ceder. Het is een hardhout, gaat superlang mee en geeft uw woning een warme en unieke uitstraling. Naast ceder heb je ook nog padoek gevelbekleding, een duurzame houtsoort.
  • PVC gevelbekleding: deze gevelbekleding is goedkoop en makkelijk te bewerken. Het isoleert goed, is duurzaam en is makkelijk in onderhoud.
  • Leien: u kunt ook de gevel laten bekleden met leien. Dit zorgt voor een uniforme woning.

Daarnaast zijn er nog heel wat materialen verkrijgbaar. Wij geven u graag meer informatie over deze mogelijke materialen en zorgen uiteraard voor een vakkundige plaatsing.

Voor al uw gevelbekleding in de regio West-Vlaanderen zijn we de geknipte partij. Wij plaatsen uw gevelbekleding zelf, volgen het hele traject op en bieden een onovertroffen service.

Bekijk zeker enkele realisaties van ons en informeer naar de mogelijkheden om ook uw gevelbekleding onder handen te nemen.

Vraag nu uw offerte aan