Over ons

Uw specialist voor alle dakwerken.
DGD Dakconstructie is uitgegroeid tot een referentie.

Op zoek naar een betrouwbare partner die thuis is in en op daken? Dan komt u vanzelf bij DGD Dakconstructie terecht. De twee meewerkende zaakvoerders, Gregory & zijn broer Davy Dewilde zijn beiden actief in de zaak, zodat u steeds op de expertise van beiden kunt rekenen. In West-Vlaanderen is DGD Dakconstructie uitgegroeid tot een referentie, maar ook daarbuiten gaan we aan de slag. 

Van daktimmerwerk, over gevelbekleding tot dakpannen en dakisolatie: wij regelen het voor u. Wij luisteren naar uw wensen, bekijken technisch de mogelijkheden en construeren vervolgens het dak van uw dromen. Dit binnen de afgesproken timing en met kwalitatieve materialen. Dit voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen. Ontdek wat wij voor u allemaal kunnen doen.

Voor hellende daken bent u bij ons aan het juiste adres. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Geen daktechniek is ons onbekend en we denken graag met u mee over de meest geschikte oplossing binnen uw wensen en budget.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Contacteer ons gerust zodat we u in een persoonlijk gesprek meer kunnen vertellen over onze onderneming en de mogelijkheden.

DGD Dakwerken Oudenburg
DGD Dakwerken Oudenburg